2133 | Biserica „Sfinții Împărați”, Biserica de lemn „Sf. Nicolae”, sat Lămășeni, comuna Rădășeni; Biserica de lemn „Sf. Mercurie și Sf. Ecaterina”, sat Rădășeni, comuna Rădășeni.

cod LMI: SV-II-m-B-05564; SV-II-m-A-05597
Județ: Suceava
Anii de corespondență: 1921-1938
Cuprinsul dosarului: Județul Suceava, comuna Rădășeni, cătunul Lămășeni, Biserica „Sfinții Împărați” (1862). Chestionar. Corespondență Parohia Rădășeni, Comisiunea Monumentelor Istorice. Comuna Rădășeni, cătunul Rădășeni, Biserica de lemn „Sf. M.M. Mercurie” (1622). Chestionar și anexă. Corespondență și proces verbal de recepție între pictorul Comisiunii, I. Mihail, și reprezentatul Parohiei Sf. Mercurie. Corespondență între Ministerul Cultelor și Artelor și Comisiune în legătură cu lucrările de pictură de la Biserica „Sf. Mercurie”. Antemăsurători deviz pentru lucrările de reparație la biserica de lemn din Rădășeni. Referate și caiet de sarcini pentru lucrările de curățare și restaurare a picturii bisericii. Comuna Rădășeni, cătun Lămășeni, Biserica de lemn „Sfântul Ierarh Nicolae” (1760). Chestionar.
Observații: În deviz este trecut județul Baia pentru Biserica de lemn „Sf. Mercurie”. În chestionar este trecut județul Suceava. Comuna Rădășeni a aparținut până la 1940 de județul Baia.
Nr. filelor: 42
Număr dosar: 2133