2723 | Biserica „Schimbarea la Față”, sat Poieni, sat aparținător a orașului Târgu Ocna; Biserica „Sfinții Apostoli”, sat Vâlcele, sat aparținător a orașului Târgu Ocna

Județ: Bacău
Anii de corespondență: 1921-1953
Cuprinsul dosarului: Județul Bacău, comuna Vâlcele, cătunul Poeni, Biserica „Schimbarea la Față” (1844). Chestionar. Adresă de înaintare chestionare. Adresă a Protoieriei Județului Bacău, către CMI, prin care se trimit un raport al Parohiei Vâlcele și chestionare. Comuna Vâlcele, cătunul Vâlcele, Biserica de lemn „Sfinții Apostoli” (1832). Chestionar. Adresă a Parohiei „Sfinții Apostoli” Vâlcele, Târgu Ocna, către CMI, prin care se cere dăramarea bisericii vechi de lemn. Adresă către Prefectul Județului Bacău prin care se dau indicații despre mutarea bisericii de lemn, adresă către Parohi „Sfinții Apostoli” Vâlcele, Târgu Ocna prin care se aprobă mutarea bisericii de lemn. Adresă a Parohiei din satul Glodoiu, comuna Bărsănești, către Prefectul Județului Bacău, prin care să se mute biserica din satul Vâlcele în satul Glodoiu. Adresă a Prefecturii Județului Bacău, Serviciul Administrativ, către CMI, prin care se solicită avizul pentru transportarea bisericii de lemn din satul Vâlcele, în satul Glodoiu. Adresă a Parohiei „Sfinții Apostoli” Vâlcele Târgu Ocna, către CMI, prin care se cere aprobare pentru strămutarea bisericii de lemn în satul Glodoiu. Adresă pentru realizarea strămutării bisericii din satul Vâlcele în satul Glodoiu. Instrucțiuni pentru mutarea bisericilor din lemn. Adresă CMI, către Parohia „Sfinții Apostoli” Vâlcele Târgu Ocna, prin care se înaintează instrucțiuni pentru mutarea bisericii. Referate ale Serviciului Muzee și Monumente despre strămutarea bisericii de lemn din comuna Vâlcele, raionul Târgu Ocna.
Observații: Poieni, localitate componentă a oraşului Târgu Ocna, județul Bacău. Vâlcele, localitate componentă a oraşului Târgu Ocna, județul Bacău.
Nr. filelor: 20
Număr dosar: 2723